Leer­mid­de­len bestellen

De leer­mid­de­len voor Bedi­en­ingsas­sis­tent (BAS) en Keuke­nas­sis­tent (KAS) zijn te bestellen in de web­shop van SVH. Klik op onder­staande afbeeld­ing om direct naar de pro­ducten in de web­shop te gaan. Heb je een vraag over de pro­ducten of het bestellen? Neem dan con­tact op via onze con­tact­pag­ina.

Meer weten over de inhoud van de leer­mid­de­len en exa­m­ens BAS en KAS? Voor extra toelicht­ing bek­ijk de pagina’s leer­mid­de­len en exa­m­ens.

SVH Bedieningsassistent BAS boek

Bedi­en­ingsas­sis­tent

87,00

BESTEL NU

SVH Keukenassistent KAS boek

Keuke­nas­sis­tent

87,00

BESTEL nU

LEER­LI­J­NEN bestellen

De leer­li­j­nen voor Bedi­en­ingsas­sis­tent (BAS) en Keuke­nas­sis­tent (KAS) zijn te bestellen via onze web­site. Heb je een vraag over de pro­ducten of het bestellen? Neem dan con­tact op via onze con­tact­pag­ina.

Leerlijn Keukenassistent KAS

LEER­LIJN
KEUKE­NAS­SIS­TENT

218,00

BESTEL NU

Leerlijn Bedieningsassistent BAS

LEER­LIJN
BEDI­EN­INGSAS­SIS­TENT

218,00

BESTEL NU

Exa­m­ens bestellen

Het min­i­mum aan­tal kan­di­daten voor het exa­men is vier, met een vaste prijs van € 940,00 (incl. 21% BTW). Voor elke extra kan­di­daat zijn de kosten per kan­di­daat € 235,00 (incl. 21% BTW). De exa­mens voor BAS en KAS zijn niet los via de web­site te bestellen. Wilt u infor­matie over het bestellen van de exa­m­ens? Neem dan con­tact op met onze klantenser­vice via 088050 15 00. Onze medew­erk­ers zijn iedere werkdag bereik­baar van 8.30 uur tot 17.00 uur.

SVH logo footer 01